Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μεταμόρφωση-Μπογιάτι (Αγ.Στέφανος)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και ειδικότερα στο τμήμα μεταξύ της Μεταμόρφωσης και του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου έως την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τις εναπομείνασες αριστερές και μεσαίες λωρίδες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εξόδων από Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη έως Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας,  με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τους γειτονικούς, σε κάθε περίπτωση, Ανισόπεδους Κόμβους.

Σημειώνεται ότι δεν θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος αποκλεισμός διαφορετικών Ανισόπεδων Κόμβων και πως το μήκος αποκλεισμού των δεξιών λωρίδων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης δεν θα ξεπερνάει τα δύο (2) χιλιόμετρα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.