Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του εν λόγω κόμβου.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 1 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου θα ισχύσει εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων επί της υφιστάμενης γέφυρας με τη σήμανση να τοποθετείται στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θήβα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας και θα παραμένουν σε ισχύ καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο 24ωρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των οδηγών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων  θα τοποθετηθούν προσωρινά φορητοί φωτεινοί σηματοδότες.

Σημειώνεται πως τα οχήματα που θα κινούνται επί του κυρίως άξονα δε θα επηρεαστούν από τις εν λόγω ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.