Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ριτσώνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από τις 07:30 έως τις 15:00 κάθε ημέρας, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς τον κόμβο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Ριτσώνα, θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου) όπου με τη χρήσης κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου, οι οδηγοί θα οδηγούνται στον κόμβο Ριτσώνας.

Σημειώνεται τέλος πως σχετικές πινακίδες που θα ενημερώνουν για τον αποκλεισμό του Α/Κ Ριτσώνας θα τοποθετηθούν και πριν τον Α/Κ Σχηματαρίου, προκειμένου οι οδηγοί να ενημερώνονται έγκαιρα για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να μπορούν να επιλέξουν την έξοδό τους από τον Α/Κ Σχηματαρίου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.