Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, για την υλοποίηση των εργασιών θα απαιτηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς Αθήνα, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαΐου, από τις 08:00 έως τις 20:00 κάθε ημέρας.

Κατά τo ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου στον Α/Κ Μαρκοπούλου, από όπου και οι χρήστες αυτοκίνητα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τέλος σημειώνεται η κίνηση των οχημάτων που κινούνται στον Α/Κ Μαλακάσας με κατεύθυνση προς Λαμία, δεν θα επηρεαστεί από τις εν λόγω εργασίες και θα διεξάγεται κανονικά.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.