Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Μαλακάσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Μαλακάσας, για την ολοκλήρωση των εργασιών
ανακατασκευής του ομώνυμου κόμβου.

Ειδικότερα, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 07:30 έως 17:30 και τα Σάββατα από τις 07:30 έως τις 14:30, θα ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  • Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 45,5 έως το 44,3 χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.
  • Στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α), από το 43,9 έως το 44,3 χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από νέα ασφαλτοστρωμένα τμήματα, που έχουν δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.