neaodos-logo
>>Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου (37,3ο χλμ -47,8ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως και τη Τρίτη 1 Ιουνίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το 24ωρο, καθώς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10:00 έως τις 21:00. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.

B’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 18:00 έως 06:00 της επόμενης ημέρας με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Σημειώνεται ότι το διάστημα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου δε θα εκτελεστούν εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.