Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Μαλακάσα και Καπανδρίτι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου (37,3ο χλμ -47,8ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως  και τη Τρίτη 1 Ιουνίου,  θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, καθ’ όλο το 24ωρο, καθώς και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τις 10:00 έως τις 21:00. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα.

B’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 18:00 έως 06:00 της επόμενης ημέρας με την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα

Σημειώνεται ότι το διάστημα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου δε θα εκτελεστούν εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.