Ασκήσεις Ετοιμότητας

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει Ασκήσεις Ετοιμότητας & Αποχιονισμού, στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

Ειδικότερα, από τις 07:00 έως τις 10:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην περιοχή της Μαλακάσας θα υπάρξει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, διάστημα κατά το οποίο οι οδηγοί θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαλακάσας και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαρκοπούλου, ενώ παράλληλα θα ισχύει απαγόρευση της εισόδου των οχημάτων από το παράπλευρο οδικό δίκτυο στο ως άνω τμήμα του αυτοκινητοδρόμου.

Τέλος στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και από το 39,5ο έως το 40,5ο χλμ. θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Η Νέα οδός, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν πιστά την ειδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας.